Поділитись:

Коли час купувати нову пральну машину*

Вівторок, 19 жовтня 2021, 19:03
Коли час купувати нову пральну машину*

Придбання побутової техніки може бути приємним і без нервів, якщо підготуватися до витрат заздалегідь. Достатньо ретельно зважити свої потреби й потроху відкладати гроші на купівлю, щоб отримати від шопінгу справжнє задоволення. Тоді новенька пральна машина стане помічником без натяку на фінансовий тягар або інші обмеження.

Експерти компанії AEG розповідають, як довідатися, що машинка відпрацювала своє й потребує заміни.

Ознаки того, що ваш пристрій застарів

Цьогорічні пральні машини дивують як ніколи: нові технології прання, надзвичайна компактність пристрою і зручність керування мотивують багатьох українців до покращення свого побуту. Серед продукції під брендом AEG можна знайти надійні бюджетні моделі або преміальні конфігурації з розширеним функціоналом та цікавими корисними фішками.

Отже, ваша машинка вже морально застаріла, якщо:

  • занадто гучно працює, і вас це дратує;

  • дуже вібрує й навіть пересувається під час роботи;

  • погано дає раду плямам на одежі;

  • вам бракує певних програм прання;

  • доводиться наглядати за машинкою та бути напоготові, щоб запобігти проливу води чи іншим прикростям.

У цих випадках купівля нової помічниці – розумна інвестиція, адже в разі протікання старенької пралки ви будете винні ще й за ремонт сусідам знизу. До того ж попри зростання функціональності електроніки сучасні моделі стають дедалі доступнішими для покупців, тож зараз ви маєте змогу купувати прогресивну техніку максимально вигідно.

Чим здивують нові моделі AEG

Коли час купувати нову пральну машину*

Якщо вам важко зважитися на зміни й купити нову машину, оцініть переваги сучасних моделей AEG та їхні приголомшливі можливості:

  • прання з прасуванням. Завдяки технології ProSteam на випрані речі діє пара, яка розрівнює складки й заломи, щоб звільнити вас від праски; 

  • автоматичні налаштування. З ProSense пристрій самостійно встановлює час та інтенсивність прання з огляду на тип тканини та обсяг білизни;

  • ощадливе споживання. Моделі 2021 року отримали найефективніші технології економії світла й води, тож ви маєте змогу використовувати пралку без обмежень;

  • віддалене керування. Починайте й зупиняйте цикл прання просто з екрана смартфона за допомогою фірмового застосунку виробника.

 А ще вибирайте машину за габаритами й типом встановлення. Вирішуйте, що вам зручніше й потрібніше: містка або компактна модель, ту, що встановлюють окремо, або інтегрують у меблі.

Як передбачити все й зробити вдалий вибір

Коли час купувати нову пральну машину*

За винятком технічних проблем із пристроєм найчастішими причинами заміни побутових приладів є такі чинники:

  • збільшення складу родини;

  • переїзд у нове помешкання;

  • гучні презентації можливостей оновлених моделей; 

  • дуже привабливі акції в магазинах.

Тож якщо прагнете користуватися новою пральною машиною, подбайте про те, щоб вона цілком відповідала вашим потребам і побажанням. Оминайте компромісні рішення й купуйте ідеальну саме для вас техніку. От тоді ви будете пишатися своїми електронними помічниками, ретельно дбати про них, своєчасно обслуговувати й цінувати їхню функціональність.

Надрукувати
мітки:
коментарів