Поділитись:

Волинські патрульні проводять рейди обласними дорогами: що шукають (відео)

Вівторок, 19 жовтня 2021, 19:30
Волинські патрульні проводять рейди обласними дорогами: що шукають (відео)

Волинські патрульні розпочали рейдові обстеження обласних доріг. Щороку з жовтня по листопад поліцейські спецавтомобілем об'їжджають чи не всю область. Ями, відсутність знаків та розмітка – основні елементи на які звертають увагу. 

Інспектор відділу дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області зазначив, що відбулися обстеження доріг міжнародного значення: М-07 Київ – Ковель – Ягодин та М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

«Зазвичай найбільші такі, це вибоїни, відсутність дорожніх знаків. Ці недоліки ми включаємо в акт обстеження та в подальшому видаємо вимоги, приписи на відповідальних осіб які відповідають даної дороги».

При обстеженні ділянки дороги на вулиці Набережній патрульні виявили  чималу яму. Визначили її розміри та внесли у протокол. 

Іван Дейнека, інспектор відділу дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області

«Під час обстеження осінньо-комісійного сезону з першого жовтня, як він розпочався, до 1 листопада. Було звернуто увагу, що на вулиці Набережній було помічено вибоїну, яка знаходиться перед нами. Буде її здійснено замір, чи вона відповідає згідно нормам ДСТУ і зараз ми з колегою будемо проводити заміри за допомогою триметрової рейки і заміряємо вибоїни даної вибоїни».

Водії розповідають, що у місті ситуація з дорогами покращується. За містом ситуація  дещо інша.

«Ще вибоїн вистачає, ще роботи багато, але всерівно видно, що ведуться якійсь роботи, і це приємно. Є, напевно, якась влада, якійсь зміни», – поділилися водійка Тетяна Волошина.

У поліції кажуть: завдяки таким рейдам на дорогах зменшується аварійність, однак важливо, щоб на приписи поліції реагували власники цих доріг. Тобто, місцева влада.

«Це робиться в першу чергу для того, для забезпечення безпеки дорожнього руху. Коли в нас на дорозі в темну пору доби освітлюється пішохідний перехід. Коли у нас хороша розмітка, коли у нас відповідні дорожні знаки, в яких хороша світловідбивальність. Це все сукупно забезпечує безпеку дорожнього руху», – зауважив речник Управління патрульної поліції Волині Богдан Павлович.

Надрукувати
мітки:
коментарів