Поділитись:

Де у Луцьку шукати смачні торти та тістечка*

Понеділок, 18 жовтня 2021, 13:30
Де у Луцьку шукати смачні торти та тістечка*

У Луцьку є не просто кав'ярня, а місце, де можна придбати смачні та неповторні й завжди різні торти та тістечка.  А ще ви можете замовити торт або тістечко за власним дизайном.

«Наші феї виконають ваше бажання», – запевнили у Ring Coffee.

Одна затишна кав’ярня Ring Coffee знаходиться в РЦ «Промінь» на четвертому поверсі, а другу відкрили восени у 2020 році в самому центрі міста за адресою: проспект Волі, 15. У закладах є не лише торти та тістечка, а й запашна кава, оригінальні панкейки, а також смачні сніданки.

«Наші кондитери кожен торт чи тістечко роблять із любов'ю та вкладають в нього частинку душі. Ці неймовірні десерти може дозволити собі кожен лучанин», – кажуть у кав'ярні.

Де у Луцьку шукати смачні торти та тістечка*

Щодня з 20:00 в закладі починається час знижок. Вартість усіх тортів та десертів стає дешевшою на 30 %. Якщо ж ви хочете вполювати максимальну вигоду, просто заходьте сюди після 21:00 і отримайте знижку 50 %.

Де у Луцьку шукати смачні торти та тістечка*

Торт з індивідуальним дизайном для особливої події тут можна замовити попередньо.

Ring Coffee – місце, де завжди тепло і привітно. Тут завжди можна зустріти друзів та знайомих, а бариста подарує посмішку, що додасть бадьорості до ранкової кави. Заклад працює з 8:00, то ж багато хто обирає його для сніданку.

Де у Луцьку шукати смачні торти та тістечка*

А осінні прогулянки стануть теплими та приємними з оригінальними гарячими напоями, які роблять у закладі із собою, а якщо ви прийдете із своєю чашко, то отримаєте -20 % на напій.

В Ring Coffee вас завжди чекають.

В РЦ «Промінь» підіймайтеся на 4-й поверх, фудкорт Grand Central Food Terminal.

Або заходьте на проспект Волі, 15, поруч з головним корпусом СНУ

Надрукувати
мітки:
коментарів