Поділитись:

У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)

Четвер, 14 жовтня 2021, 08:35
У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)

У Луцьку завершили облаштування скверу поруч з 26 школою.

Про це у фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

За його словами, у сквері викладена нова тротуарна плитка, облаштовано освітлення, лавки, смітники. Поруч з сквером розширили парковку. Крім того, висадили 18 дерев (10 лип, 6 кленів, 1 катальпа, 1 сумах) та 182 кущі (спірея японська, вейгела, гортензія, горобинник, гібіскус, жимолость блискуча).

«Сквер став гарним доповненням до відремонтованого фасаду і пришкільної території 26 школи. Тепер замість депресивної зони зі зруйнованим благоустроєм та аварійними вуличними меблями й дитячим обладнанням, лучани отримують чудове місце для відпочинку та гарну зелену зону в центрі густонаселеного мікрорайону.
Проект скверу розроблений групою архітекторів Ariva Urban на замовлення Луцької міської ради», – йдеться у дописі.

У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео)У Луцьку завершили роботи у сквері біля 26 школи: як він виглядає (фото, відео) 

Нагадаємо: під час обговорення питання щодо внесення змін до бюджету Луцької міської територіальної громади під час чергової сесії Луцької міської ради 26 серпня депутат від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик поцікавився, коли завершаться роботи з облаштування скверу. Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що роботи розпочали у середу, 25 серпня, і планують завершити до кінця вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів