Поділитись:

Щоб бути з теплом: як громадам Волині укласти договір із «Нафтогазом»

Середа, 13 жовтня 2021, 18:40

фото ілюстративне

Громади Волині повинні укласти договори з «Нафтогазом», аби забезпечити бюджетні установи теплом. 

Про це інформує Волинське регіональне відділення Асоціації міст України. 

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» повідомляє бюджетним установам та організаціям про порядок укладання договору на постачання природного газу відповідно до меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр.

Нагадаємо: Кабінет Міністрів України розпорядженням від 11 жовтня 2021 р. № 1234-р «Деякі питання діяльності акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» попередньо погодив укладання договорів постачання природного газу бюджетним установам та організаціям відповідно до примірного договору ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг». Договір має укладатися виключно з дотриманням вимог закону «Про публічні закупівлі».

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» просить бюджетні установи та організації уважно та ретельно готувати весь пакет документів для оперативного опрацювання.

6 жовтня АМУ звернулася до НАК «Нафтогаз» щодо термінового укладання договорів з бюджетними установами на постачання газу. 30 вересня 2021 року був укладений меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в
опалювальному періоді 2021/2022 рр. між урядом, НАК «Нафтогаз України», Офісом президента України та Асоціацією міст України.

Представники громад можуть ознайомитися з необхідними документами для укладання договорів на сайті Асоціації міст України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів