Поділитись:

На Волині майстра лісу зловили на хабарі (фото)

Середа, 13 жовтня 2021, 13:54
На Волині майстра лісу зловили на хабарі (фото)

Співробітники Державного бюро розслідувань викрили на хабарі майстра лісу Ківерцівського лісового господарства.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

У вівторок, 12 жовтня, працівники Теруправління ДБР, що у Львові, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури викрили майстра лісу одного з лісництв Державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» на одержанні неправомірної вигоди.

Слідство вважає, що лісівник двічі одержував від громадянина кошти – 15 і 14,5 тисяч гривень – за відпуск деревини поза обліком.

Вирішується питання про повідомлення працівнику лісового господарства про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України), та про обрання йому запобіжного заходу.

У Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства запевнили, що готові максимально сприяти слідству, надати необхідні матеріали для детального та оперативного розслідування справи.

Волинське ОУЛМГ безпосередньо зацікавлене у виявленні таких випадків, проводить максимальну роботу щодо недопущення подібних ситуацій, які є неприйнятними. Зокрема значна частина справ, про розслідування яких інформує прокуратура, виявлені й передані в правоохоронні органи саме працівниками державної лісової охорони.

«Чекаємо завершення слідства у справі, сподіваємося на справедливе розслідування та встановлення всіх деталей і обставин.

Готові взаємодіяти з усіма компетентними органами та своєчасно інформувати про хід слідства», – йдеться у повідомленні на сайті Волинського ОУЛМГ.

На Волині майстра лісу зловили на хабарі (фото)

Нагадаємо, колишнього посадовця Головного управління Нацполіції у Волинській області підозрюють у заволодінні 800 тисячами гривень бюджетних коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
06 квітня 2024