Голова Волиньради зустрівся з відомим луцьким диджеєм (фото)

Субота, 09 жовтня 2021, 15:36

Голова Волинської облради Григорій Недопад зустрівся з популярним колись у Луцьку диджеєм. який нині мешкає в Ізраїлі та працює в одному з муніципалітетів країни.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської обласної ради.

Попри те, що Максим Фраєрман уже понад 10 років мешкає в Ізраїлі, у Луцьку його і досі пам’ятають як найпопулярнішого диджея, а також ініціатора благодійних диджей-парадів «Місія надії». Саме завдяки цьому проєкту і відбулося знайомство Григорія Недопада з дискжокеєм. З того часу вони підтримують товариські стосунки.

У свій черговий приїзд до Луцька Максим зустрівся з очільником Волиньради особисто. Він зауважив, що за два роки, відколи він востаннє відвідував місто своєї молодості, Луцьк вразив його гарними змінами, в яких вбачається європейськість.

Максим Фраєрман зазначив, що тепер він працює в одному з муніципалітетів і запропонував Григорію Недопаду започаткувати партнерство між Луцьком та містом в Ізраїлі. Домовилися, що ініціативу реалізують найближчим часом. 

Григорій Недопад також організував гостю екскурсію новими туристичними локаціями Луцька.

Нагадаємо, 20 вересня заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт написав заяву про складання повноважень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: