На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)

П'ятниця, 08 жовтня 2021, 16:45

На Волині поліцейські викрили трьох жителів Ковельщини у крадіжці  деталей генератора.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

У неділю, 3 жовтня, до Ковельського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приміщень приватного підприємства «ПМК-198», що розташоване в селищі Луків, здійснюють крадіжку кольорових металів.

В ході проведених оперативних заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки частин генератора з кольорових металів, який знаходився в одному з приміщень підприємства, причетні троє спритників. Ними виявилися  55-річний місцевий мешканець, а також 33-річний  та  38-річний ковельчани.

Викрадені речі в них вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Нагадаємо, 5 жовтня 61-річний житель села Кортеліси, що на Ратнівщині, повідомив про те, що напередодні вночі з підсобного приміщення на території його домоволодіння зник мотоцикл «Мінськ». Правоохоронцям вдалося оперативно встановити, що до викрадення транспортного засобу причетний 27-річний односелець заявника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: