Поділитись:

«Богдан» зірвав строк поставки тролейбусів Луцьку

П'ятниця, 08 жовтня 2021, 13:43
«Богдан» зірвав строк поставки тролейбусів Луцьку

Луцький автоскладальний завод «Богдан» зірвав поставку сімнадцяти тролейбусів до обласного центру Волині. Сталося це через карантинні обмеження. 

Про це розповів директор департаменту економічної політики міської ради Борис Смаль, інформує «Перший».

За словами чиновника, Луцьк мав отримати 29 нових тролейбусів на початку осені, але на сьогодні отримав лише 12. Поставка ще 17 відтерміновується.

«Оплату міська рада виконала, але, як пояснює постачальник, через карантинні обмеження їм невчасно поставили запчастини, тому зірвані й терміни поставки тролейбусів. Обіцяють до кінця року, хоча в мене є сумніви щодо цього. Ми активно працюємо – ведемо перемовини з відповідним міністерством, щоб пришвидшити процес», – сказав Борис Смаль.

Зауважимо, договір на постачання тролейбусів міська рада та ДП «Автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс» підписали у квітні 2020 року. Вартість одного тролейбуса – 4,8 мільйона гривень. Гроші дав Європейський інвестиційний банк під 1,7% річних. При цьому перші п'ять років гроші не повертаються.

Нагадаємо, у Луцьку ціна за проїзд одного дорослого пасажира в маршрутному автобусі зросте до 8 гривень, а для дітей – до 4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів