Поділитись:

В Україні з'явився онлайн-сервіс для вибору номерних знаків

Четвер, 07 жовтня 2021, 06:36
В Україні з'явився онлайн-сервіс для вибору номерних знаків

В Україні з 5 жовтня перелік наявних державних номерних знаків – і платних, і безкоштовних, – можна вибрати онлайн без зайвих ускладнень і посередників.

Про це у Фейсбуці поінформував заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.

«Перелік наявних державних номерних знаків (платні/безкоштовні) (із вівторка – ред.) можна вибрати на онлайн платформі без зайвих ускладнень та посередників. Обирайте щасливі або улюблені цифри та їх комбінації із задоволенням», – зазначив Драп’ятий.

За інформацією Головного сервісного центру МВС, за допомогою цього нового сервісу – «наявність номерних знаків» – можна буде дізнатися онлайн про всі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС і знайти серед них найкращий для свого авто.

Уточнюється, що раніше функціонував аналогічний сервіс від ГСЦ МВС, який дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії «платних», але за допомогою цього нового сервісу відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки.

За інформацією установи, є два варіанти алгоритму пошуку вільного номерного знаку.

Якщо особа обере критерій пошуку «наявність в області», то вона зможе легко дізнатися про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону, із зазначенням їх вартості та сервісних центрів МВС, де вони є на цей час.

А вказавши у полі «Пошук» номер сервісного центру МВС, громадянин зможе побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

Як зазначається, за допомогою іншого критерію, – «числова комбінація», можна буде легко знайти омріяну комбінацію цифр номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Уточнюється, що перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто, після закріплення номерний знак не відображатиметься.

«У функціоналі номерні знаки не бронюються. Тому, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому», – поінформували в установі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
22 квітня 2024
15 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
27 березня 2024
26 березня 2024
23 березня 2024
21 березня 2024