Поділитись:

Волинянину, який у Любомлі на смерть збив поштарку, обрали запобіжний захід

Вівторок, 05 жовтня 2021, 17:25
Волинянину, який у Любомлі на смерть збив поштарку, обрали запобіжний захід

У Любомлі водій припустив наїзд на 39-річну жінку і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Постраждала померла від отриманих травм у лікарні.

Інцидент стався в п'ятницю, 8 січня, близько 19:30 на вулиці 1 Травня у Любомлі, неподалік від молитовного будинку люди виявили велосипедистку, яку збив невідомий водій автомобіля, який зник з місця події.

У результаті проведених оперативних заходів полісмени встановили марку транспортного засобу та водія-правопорушника. Автомобіль, Mercedes-Benz Vito, був зареєстрований на жителя міста Ковель. З’ясувалося, у момент трагедії за його кермом перебував 32-річний житель Любомльщини. Транспортний засіб вилучили.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

У рамках кримінального провадження слідчі встановили та допитали безліч свідків, проведено низку необхідних експертиз. Як результат – зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого та залишення в небезпеці, відповідно.

Нині слідчі дії тривають. Після завершення досудового розслідування кримінальне провадження з обвинувальним актом скерують до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024