Поділитись:

У Луцьку вантажівка закидала цеглою дорогу (відео)

Вівторок, 05 жовтня 2021, 16:20
У Луцьку вантажівка закидала цеглою дорогу (відео)

У Луцьку патрульні зупинили вантажний автомобіль під керуванням 19-річного водія, з якого під час руху випадали на проїжджу частину цеглини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У вівторок, 5 жовтня, на вулиці Ківерцівській у Луцьку патрульні помітили вантажний автомобіль Iveco, який перевозив цеглу. Під час руху з кузова на проїжджу частину випадали цеглини, чим наражали інших учасників руху на небезпеку.

Патрульні зупинили «івеко», за кермом якого перебував 19-річний водій. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що вантажівка не пройшла обов’язкового технічного контролю. 

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 122 (Порушення вимог правил перевезення вантажів) та ч. 3 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) КУпАП.

Патрульні нагадали, що водій перед початком руху зобов’язаний перевірити надійність розташування і кріплення вантажу, а під час руху контролювати це, аби запобігти його падінню, волочінню, травмуванню супроводжуючих осіб чи створенню перешкод для руху.

Нагадаємо, цього ж дня луцькі патрульні покарали водія за неповагу до велосипедиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024