Поділитись:

"Не все ж піар", – Ігор Палиця про обмеження доступу до Волиньради

Субота, 08 жовтня 2016, 09:17
«Не все ж піар», – Ігор Палиця про обмеження доступу до Волиньради

Голова Волинської обласної ради, засновник фонду "Тільки разом" Ігор Палиця каже, що обмеження доступу до приміщення ради необхідне, щоб навести порядок.

Про це він сказав у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

"Мені обмеження доступу в обласну раду не потрібне. Мені якась охорона, яка перевіряє, не потрібна. Я сам справляюся з охороною себе, у мене є кому цим займатися. Чи потрібно мати якісь правила? Так, потрібно! Чи не повинно бути бардака? Не повинно. Правила і порядок потрібно наводити скрізь. Які мають бути ці правила – потрібно зібратися з журналістами, яких це більше всього хвилює, обговорити, прийняти загальну точку зору та після цього вносити",

Ігор Палиця наголосив, що взагалі не буде втручатися в цей процес, тому якщо депутати хочуть приймати рішення про акредитацію на засідання ради, то нехай приймають.

"Ви, журналісти, не хочете, щоб був порядок. Я готовий зробити так, як ви вважаєте за потрібне. От у вас є акредитація, ви заходите на засідання комісії чи обласної ради. А ви самі не переживаєте, що хтось пренесе зщось, залишить, вийде, а воно потім взірветься. Ви за це не переживаєте, коли там знаходитеся? Не все ж піар! Є якісь логічні речі, які треба втілювати в життя. Порядок – це логічна річ. Який він має бути – треба обговорювати", – резюмував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів