Поділитись:

"Не треба боятися", – Ігор Палиця про можливе об'єднання громад

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 21:00
«Не треба боятися», – Ігор Палиця про можливе об'єднання громад

«Не треба боятися», – Ігор Палиця про можливе об'єднання громад

Голова Волинської обласної ради, засновник фонду "Тільки разом" Ігор Палиця схвалює об'єднання навколишніх сіл із Луцьком, оскільки це збільшить фінансові можливості для обласного центру Волині.

Про це він сказав у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

"Якщо ви мене запитаєте, чи потрібне об'єднання громад, то я скажу, що потрібно. Великий обласний центр – це є більші можливості, більше грошей, плюс тим громадам, які об'єднаються. Це зовсім інші бюджети! Об'єднання потрібне! Мене цікавить розвиток. Стояти на місці не можна.

Якщо хтось переживає, що в результаті об'єднання будуть оголошені дострокові вибори мера, і він може програти на цих виборах, то нехай він зараз якісно працює, і люди його підтримають. Не треба боятися. Треба просто відповідати за те, що ти робиш, і бути переконаним в тому, що ти робиш правильно не тільки для своєї кишені, а й для людей, в якому місті ти робиш", – підкреслив Ігор Палиця

На запитання ведучого Тараса Шкітера щодо об'єднання з Луцьком, можливих виборів у територіальній громаді та кого висуватиме політична сила "УКРОП" на посаду Луцького міського голови Палиця відповів, що у разі проведення виборів когось таки запропонують.

"Ми не ділимо шкуру не вбитого ведмедя. Будуть – ми запропонуємо. Не будуть – є мер, якого обрали лучани, і він буде працювати", – наголосив він.

«Не треба боятися», – Ігор Палиця про можливе об'єднання громад

Надрукувати
мітки:
коментарів