Поділитись:

Учень ковельського вишу зґвалтував неповнолітню дівчину

Понеділок, 04 жовтня 2021, 10:05
Учень ковельського вишу зґвалтував неповнолітню дівчину

Студента другого курсу Ковельського центру професійно-технічної освіти, раніше не судимого, підозрюють у зґвалтуванні.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду.

Органом досудового розслідування встановлено, що хлопець, будучи п'яним схопив неповнолітню дівчину ззаду обома руками за талію і, долаючи її опір, користуючись своєю фізичною перевагою, кинув її на землю, після чого стягнув одяг та зґвалтував.

Це сталося 21 вересня близько 21:30 неподалік гуртожитку вищезгаданого навчального закладу, який розташований у Ковелі на вулиці Відродження, 2.

Медики зафіксували у потерпілої тілесні ушкодження.

Поліція порушила кримінальне провадження №12021030550000985 за ч. 3 ст. 152 КК України (зґвалтування неповнолітньої), що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Неповнолітнього було затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

За погодженням з процесуальним прокурором Тетяною Безкровною, старша слідча поліції Тетяна Федік звернулась до суду з клопотанням про застосування відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

У суді захисник неповнолітнього вказував на те, що на даний час підозра є необґрунтованою, а зазначені в клопотанні ризики є формальними. Двоє законних представників хлопця підтримали позицію адвоката.

Представники від Служби у справах дітей та ювенальної превенції підтримували позицію прокурора та слідчого.

Слідчий суддя Петро Бойчук постановив клопотання поліції задовольнити. Неповнолітній отримав домашній арешт строком на два місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів