Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 1 жовтня

П'ятниця, 01 жовтня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 1 жовтня.

Про автобуси

У Луцьку для сертифікації газового обладнання на місяць знімають з маршрутів автобуси MAN. У ТОВ «Бест Ленад Груп», якому належать автобуси, які нещодавно почали курсувати містом, мають пройти сертифікацію газового обладнання. Керівниця підприємства Раїса Клим’юк зазначила, що без відповідної сертифікації машини не обслуговуватимуть на заправці, адже метан, яким їх заправляють, є вибухонебезпечним газом.

За словами очільниці підприємства, на сертифікацію усього парку «манів» знадобиться близько місяця, оскільки для цього автобуси доведеться перегнати в інше місто – у Луцьку цього не роблять.

Замість «манів» на маршрути № 12, № 24 і № 32 на цей час мають вийти автобуси Renault Tracer і Irisbus Karosa, які мають до 59 сидячих і до 30 стоячих місць. Ці автобуси будуть не менш комфортабельні за «мани», запевнили на підприємстві.

Про небесних «крокодилів»

У четвер, 30 вересня, на трасі Луцьк – Володимир-Волинський між селами Житані та Фалемичі в об'єктив волинського авіалюбителя потрапила пара вертольотів Мі-24, які летіли у напрямку обласного центру.

Ймовірно, бойові машини належать 16-й окремій бригаді армійської авіації «Броди».

Про ґвалтівника

Волинянина, який напав на знайому та зґвалтував її, відправили за ґрати. Чоловік переконує – не до кінця усвідомлював свої дії через алкоголь. Вирок ухвалив Локачинський районний суд Волинської області 28 вересня.

Як вбачається із вироку, 28 квітня цього року потерпіла повернулася у село Малий Окорськ із селища Торчин, де їй зробили гінекологічну операцію. Після цього вона пішла до своєї бабусі та у безлюдному місці біля ставка зустріла обвинуваченого, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він запитав, де її чоловік. Дізнавшись, що той за кордоном, зловмисник запропонував жінці випити разом пива. Коли та відмовилася і намагалися пройти далі, він наздогнав її та вдарив по потилиці.

Жінці вдалося вирватися від нього, однак, тікаючи, вона знову впала. Тоді зловмисник наздогнав її та однією рукою схопив за шию. Вона почала кричати, сильно злякалася, попросила цього не робити та сказала, що одружена. Це на деякий час зупинило зловмисника. Він відпустив її і вони разом почали йти у напрямку населеного пункту.

Однак в якийсь момент він сказав, що у будь-якому разі здійснить задумане, схопив її за руку і повалив на землю. Однією рукою тримав за шию, іншою – зняв одяг, після чого зґвалтував. Впродовж статевого акту жінка кричала, говорила, що у неї є чоловік та дитина, окрім того – вона в цей день зробила гінекологічну операцію. Втім, це не зупинило зловмисника.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів