Поділитись:

У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)

П'ятниця, 01 жовтня 2021, 19:00
У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)

У Луцьку рятувальники випробували нещодавно встановлені в ході реконструкції на проспекті Волі пожежні гідранти.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У п'ятницю, 1 жовтня, співробітники ГУ ДСНС України у Волинській області разом із представниками заводу «Патар» випробували нові пожежні гідранти, встановлені в рамках капітального ремонту проспекту Волі.

Пожежники перевірили особливості роботи та підключення до гідранта свого обладнання. Кажуть, все працює як належить. Своєю чергою, представники заводу зазначили, що пожежні гідранти відповідають новим затвердженим в Україні та Європі стандартам. 

Раніше гідранти зазвичай влаштовували у каналізаційних люках. Проте це створювало небезпеку, адже будь-хто міг випадково припаркувати свою автівку над люком, унеможлививши доступ до гідранта. Окрім того, нове обладнання робить простішою роботу пожежників, адже зручне у використанні та може під’єднатися до більшості протипожежних шлангів.

У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)У Луцьку протестували гідранти, встановлені на проспекті Волі (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів