Поділитись:

"У понеділок всі батареї гарячі не будуть", - Романюк про початок опалювального сезону

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 15:01
«У понеділок всі батареї гарячі не будуть», - Романюк про початок опалювального сезону

У Луцьку жителі окремих будинків просять поки не включати їм опалення.

Відповідно до довідки метеоднаних, 5, 6, 7 жовтня середньодобова температура була + 6 градусів. Про це розповів 7 жовтня під час засідання міськвиконкому директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Він додав, що відповідно до правил теплопостачання, якщо температура триматиметься нижче 8 градусів три дні, то треба починати опалювальний сезон.

"Насамперед підключатимуть дитсадочки, школи та лікарні. У понеділок зразу в одну годину всі батареї гарячі не будуть", – сказав луцький міський голова Микола Романюк.

Директор ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна сказала, що підприємство готове почати опалювальний сезон з понеділка. Вона зауважила, що нарахування за тепло всім будинкам підряд з 10 жовтня не будуть здійснювати. Будуть фіксувати актами підключення до кожного будинку, де буде зазначено дату та час підключення будинку до опалення, щоб не виникало питань з приводу надлишково стягнутих коштів. Валентина Малютіна зауважила, що є пропозиції від окремих будинків, які не хочуть підключатись до теплопостачання з 10 жовтня.

Нагадаємо: ДКП " Луцьктепло" застосовує у розрахунках за вересень 2016 року для населенняавансову систему оплати за послугу з централізованого опалення у жовтні цього ж року.

Надрукувати
мітки:
коментарів