Поділитись:

У Луцьку вимагають заборонити примусову вакцинацію

Середа, 29 вересня 2021, 12:06

Фото ілюстративне

Лучанин звернувся до влади міста з вимогою заборонити покарання держслужбовців та інших працівників за відсутність щеплення від коронавірусу.

Відповідну петицію 28 вересня розмістив на сайті E-Dem Василь Сітко.

Лучанин заявив, що у Луцьку починає вкорінюватись практика не допуску до роботи чи стажування громадян при відсутності щеплення від COVID-19. Крім того, нещеплених працівників позбавляють премій, «що являється кримінальним злочином», запевнив автор петиції.

«Так як влада не здійснює заходів по профілактиці, в маршрутках та на ринках, а також торгівельних закладах, більшість громадян маски не носять, при цьому перевірки не здійснюються, не проводиться попереднє обстеження впливу вакцини на організм людини, як наслідок, в людей, що прищепились, віднімаються руки, підвищується температура до критичного рівня, що загрожує їх життю та здоров’ю, то примусова вакцинація є незаконною, не говорячи, що в Україні здійснюється вакцинація засобами, які заборонені ВОЗ.

При цьому Волинська область займає перше місце по захворюванню на туберкульоз, і чомусь ніхто не намагається створити вакцину від даного захворювання, і так з іншими тяжкими захворюваннями», – написав Василь Сітко.

Враховуючи згадане, лучанин вимагає заборонити примусову вакцинацію і недопуск громадян до роботи.

«За не допуск до роботи на роботодавця накладати передбачені законом заходи впливу, при цьому компенсувати робітникам за вимушений прогул», – запропонував автор звернення.

Нагадаємо, аби петицію розглянули у міській раді, вона має зібрати щонайменше 300 підписів протягом 14 днів.

Зауважимо, Міністерство охорони здоровʼя повідомило, що 98,3% померлих від COVID-19 у віці старше 60 років – невакциновані, а 97% госпіталізованих з COVID-19 серед цієї вікової групи не мають повного курсу вакцинації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів