Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 вересня

Вівторок, 28 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 28 вересня.

Про смерть пасажира мотоцикла

Аварія трапилась учора, 27 вересня, у с. Нудиже близько 23:00 години. 25-річний водій мотоцикла, житель сусіднього села, зіткнувся зі службовим автомобілем поліції. Поліцейське авто перебувало з увімкненими проблисковими маячками після виконання службового завдання.

У результаті зіткнення 30-річний пасажир мотоцикла упав й загинув на місці від отриманих травм.

Водія мотоцикла доставили до лікарні м. Любомль для освідування, де встановили, що він у стані сп’яніння. Медики також взяли кров чоловіка для аналізу.

 

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 вересня

Про мертвого чоловіка в підвалі

Вчора ввечері, 27 вересня, в підвалі багатоповерхівки на проспекті Соборності в Луцьку знайшли труп чоловіка. Зазначається, що це безхатько.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області.

Правоохоронці повідомили, що у підвальному приміщенні виявили труп 40-річного чоловіка. Під час поверхневого огляду слідів насильницької смерті не виявили. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

 

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 вересня

Про опору з логотипом компанії McDonald's

Величезний стовп із логотипом компанії McDonald's з'явиться в Луцьку поблизу закладу. Нині розпочали його встановлення.

Раніше повідомляли, що металеву конструкцію для логотипа готували заздалегідь. Її висота складає 15 метрів заввишки. Розташовують її біля заїзду у McDrive, ближче до повороту на вулицю Чорновола.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів