Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 27 вересня

Понеділок, 27 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 27 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 27 вересня.

Про озброєного наркомана

У ніч на понеділок, 27 вересня, на вулиці Генерала Шухевича у Луцьку патрульні помітили автомобіль Hyundai Elantra, водій якого під час руху порушував ПДР.

Поліцейські зупинили авто. За кермом перебував 33-річний керманич, у якого під час спілкування виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Проте пройти огляд визначення стану наркотичного сп’яніння водій відмовився.

Під час поверхневої перевірки патрульні знайшли в авто вогнепальну зброю та два пристрої для вживання наркотиків.

Про смерть мотоцикліста

У Луцькому районі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув мотоцикліст. ДТП сталася у вечірню пору в неділю, 26 вересня, у селі Дерно Луцького району: мотоцикл протаранив легковий автомобіль. 

Як з'ясували правоохоронці, мотоцикл Lifan під керуванням 25-річного жителя Луцького району виїхав на смугу зустрічного руху і протаранив легковик Skoda Octavia, за кермом якого перебував 25-ріічний мешканець Рівненщини.

Внаслідок зіткнення мотоцикліст загинув. Легковик зазнав значних механічних ушкоджень: від удару в нього вирвало ліве переднє колесо.

Про ДТП на зупинці

Сьогодні близько 9:00 на проспекті Відродження у Луцьку легковик Volkswagen заїхав на зупинку й збив 26-річного чоловіка. Постраждалого госпіталізували.

Правоохоронці встановили, що керманич «фольксвагена» виїхав на зупинку, аби уникнути зіткнення з іншим авто: один із водіїв, особу якого нині встановлюють, порушив правила маневрування.

Поліцейські закликали ймовірних свідків автопригоди, які володіють інформацією про автомобіля водія-порушника (ймовірно, це Opel), просять невідкладно повідомити про це правоохоронцям за номером 102.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів