Поділитись:

Спортивні чи культурні заклади можуть давати прибутки, – заступник голови Волинської ОДА

Понеділок, 27 вересня 2021, 17:07
Спортивні чи культурні заклади можуть давати прибутки, – заступник голови Волинської ОДА

фото ілюстративне

Будуючи спортивні та культурні заклади на Волині, потрібно сприймати їх як підприємство, яке може заробити саме на себе, а ще краще – генерувати прибутки.

Про це ІА «Конкурент» розповів заступник голови Волинської ОДА Андрій Ярмольський.

Зі слів посадовця, на Волині керівники управлінь не звикли до того, що можуть бути спортивні або культурні заклади, які заробляють самі на себе.

«Звичайно, таке може бути, чому б ні? Просто потрібно думати над цим. Ми не маємо просто будувати спортивні об’єкти, а потім думати, як їх утримувати. Цим ми лише будемо обтяжувати обласний бюджет», – зазначив Андрій Ярмольський. 

Заступник голови Волинської ОДА зауважив, що є певні соціальні напрямки, що багатьом немає де тренувати дітей, адже не кожен може за це платити. Але потрібно думати про культурний і спортивний заклад як про підприємство.

«Щонайменше воно має заробити саме на себе. А щонайбільше – генерувати прибутки», – додав він.

Проте насправді цього дуже непросто досягти.

«Але поки ми не почнемо про це думати і намагатися так зробити – зрушень не буде. Я не кажу, що якщо наша команда прийшла в ОДА, то ми зробимо так, що все буде «цвісти і пахнути», але ми маємо на це орієнтуватися. Ми маємо думати про те, як ці структури мають далі жити», – резюмував Андрій Ярмольський.

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ В ІНТЕРВ'Ю: «Не треба бути співаком чи спортсменом, щоб розвивати культуру і спорт», – заступник голови Волинської ОДА Андрій Ярмольський

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів