Поділитись:

"Волиньгаз" організовує конкурс для дітей

Четвер, 06 жовтня 2016, 17:55
«Волиньгаз» організовує конкурс для дітей

ПАТ "Волиньгаз" оголошує дитячий конкурс творчих робіт.

У конкурсі можуть взяти участь школярі 2-7 класів Волинської області. Для перших трьох призових місць підготовано не лише грамоти, а й грошові призи, – повідомляє прес-служба підприємства.

Конкурс творчих робіт пройде в рамках місячника безпечного користування газом у побуті, який організував ПАТ "Волиньгаз" перед початком опалювального сезону.

Захід проводиться за напрямом художньої творчості: малюнок або твори декоративно-прикладного мистецтва (вишивка, мозаїка, ліплення, різьблення, аплікація тощо), які повинні висвітлювати ті чи інші аспекти безпечного та ощадливого користування газом.

"У попередні роки ми проводили вікторину із завданнями та загадками, перед цим – конкурс театральних сценок та конкурс малюнка. Щоразу діти виходили за рамки поставлених завдань і доповнювали свої робити різними елементами декору, клеїли, вишивали, плели із бісеру. Тому цього разу ми даємо ще більше простору для їх фантазії і можливостей показати усі свої творчі вміння. Найголовніше, що дитячі конкурси завжди дають хороший результат – стимулюють як дітей так і дорослих пригадати та вивчити прості правила безпеки, які можуть вберегти життя", – розповідає директор технічний ПАТ "Волиньгаз" Сергій Галянт.

До конкурсної роботи школярі повинні обов'язково додати інформацію про автора та його роботу: прізвище та ім'я, дату народження, адресу проживання та контактний телефон, назву навчального закладу та клас, а також назву свого витвору чи малюнка.

Перші три призові місця отримають у подарунок грамоти та грошову винагороду: І місце – 1000 грн, ІІ місце – 700 грн, ІІІ місце – 500 грн. Також до класу школярів-переможців газовики завітають із лекціями про безпечне користування газом в побуті.

Творчі роботи приймаються до 5 листопада, їх можна надсилати поштою на адресу: 43025, м.Луцьк, вул. Івана Франка, 12, або принести до відділення "Волиньгазу" у вашому районі або ж до Центру обслуговування клієнтів за адресою: м.Луцьк, вул. Івана Франка, 12.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024