Поділитись:

У Хмельницькому можна здати старі жіночі труси, щоб отримати знижку (фото)

Неділя, 26 вересня 2021, 19:50
У Хмельницькому можна здати старі жіночі труси, щоб отримати знижку (фото)

У Хмельницькому на утилізацію приймають стару жіночу білизну, обмінюючи на промокоди.

Про це пише «Розумне довкілля. Хмельницький» на своїй сторінці у Facebook.

Заохоченням буде промокод, який складатиме від 50 до 200 гривень.

У Центрі управління відходами, що в Хмельницькому, можна здати жіночу білизну на утилізацію. Ці та інші відходи також можна принести до екобусу, що курсує вулицями міста.

До 15 жовтня магазини жіночої білизни Квартал brabrabra Хмельницький та Оазис brabrabra Хмельницький безплатно приймають на утилізацію бра, трусики, комплекти та купальники. Усім учасникам акції магазини дарують промокоди на купівлю нової білизни. За трусики вам дадуть 50 грн, бра – 110 грн, комплект – 160 грн, а купальник – 200 грн.

Наразі в Україні та всьому світі існує лише три способи поводження з відходами: закопування, спалювання і перероблення. Закопування є найнижчий і найбільш безвідповідальний спосіб, якого уникають усі розвинені країни. Натомість високотемпературне спалювання на заводі вважають кращим за перший спосіб, бо це технологічний процес, під час якого відходи спалюють у потоках гарячого повітря з керованою температурою до 1500℃.

Акція з утилізації старої білизни передбачає високотемпературне спалювання зібраних речей на заводі «Тарком Екосервіс», який має відповідну ліцензію на здійснення такої діяльності.

У Хмельницькому можна здати старі жіночі труси, щоб отримати знижку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів