Поділитись:

У Луцьку розповіли, які петиції не підтримали, а які викликали резонанс

Четвер, 06 жовтня 2016, 12:20
У Луцьку розповіли, які петиції не підтримали, а які викликали резонанс

Перший заступник луцького міського голови Тарас Яковлев розповів гостям з інших міст, які петиції з'являються на сайті Єдиної системи місцевих петицій, і які з них не підтримують та чому.

Є ряд електронних петицій, які не зовсім стосуються Луцька. Про це Тарас Яковлев розповів 6 жовтня під час семінару "Місцеві електронні петиції: досвід першого року, досягнення, проблеми та шляхи їх правового вирішення".

Він зауважив: не дивлячись на те, що є петиції, які не належать до компетенції міськради, вони зачіпають багато важливих питань. Для прикладу він навів петицію, яку не підтримали: це прохання відкрити військовий аеродром, де тренувались пілоти на військових літаках. Хоча з цього приводу із військовими відбувались довгі перемовини.

Також він згадав останню із резонансних петицій, яка стосувалась розширення пам'ятного фотостенда в центрі міста.

"У нас є фотостенд із загиблими лучанами в АТО. Певна кількість людей висловила ідею його розширення, щоб там розмістили фото всіх загиблих учасників АТО з Волині", – сказав Тарас Яковлев.

Він додав, що до 14 жовтня все ж хочуть цю петицію виконати і розширити фотостенд, щоб там були фото не лише загиблих в АТО лучан, а й волинян.

Надрукувати
мітки:
коментарів