Поділитись:

Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)

Середа, 22 вересня 2021, 11:22

Під Києвом обстріляли з автоматичної зброї автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, внаслідок нападу поранений водій авто.

Про це інформує «Українська правда» з посиланням на кілька джерел у правоохоронних органах і коментар генпрокурора Ірини Венедіктової

За словами джерел, у середу, 22 вересня, близько 10:00 біля села Лісники у Києво-Святошинському районі Київщини автомобіль Сергія Шефіра обстріляли автоматною чергою з лісу. 

Внаслідок нападу постраждав водій першого помічника президента, йому надають медичну допомогу на місці події. Сам Шефір не постраждав. 

Правоохоронці повідомили, що в автомобіль потрапило більш як 10 куль калібру 7,62 мм.

Нападників шукають. Правоохоронці ввели спецоперацію «Сирена».

На місці події перебуває генпрокурор Ірина Венедіктова, працюють слідчо-оперативні групи поліції. 

 

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив, що Сергій Шефір унаслідок скоєного на нього замаху не постраждав, перебуває в безпечному місці, хоча й шокований.

«Він їхав на роботу, він зазвичай їздить у 50% випадків сам за кермом, у 50% – з водієм... Водій отримав три поранення вогнепальних й госпіталізований. Сам Сергій цілий... усе нормально. Живий, здоровий. Його поліція пересадила в службовий екіпаж і відвезла в безпечне місце»,  – розповів Арахамія журналістам у кулуарах Верховної Ради.

За словами голови фракції, Шефір перебуває у стані шоку. Народний депутат також зазначив, що на дорозі, де було скоєно напад, багато відеокамер, і «найближчим часом буде багато відео з місця події».

Наразі президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у США на засіданні Генасамблеї ООН. Його супроводжує глава Офісу президента Андрій Єрмак та інші представники ОП.

Надрукувати
мітки:
коментарів