Поділитись:

Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)

Середа, 22 вересня 2021, 11:22
Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)

Під Києвом обстріляли з автоматичної зброї автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, внаслідок нападу поранений водій авто.

Про це інформує «Українська правда» з посиланням на кілька джерел у правоохоронних органах і коментар генпрокурора Ірини Венедіктової

За словами джерел, у середу, 22 вересня, близько 10:00 біля села Лісники у Києво-Святошинському районі Київщини автомобіль Сергія Шефіра обстріляли автоматною чергою з лісу. 

Внаслідок нападу постраждав водій першого помічника президента, йому надають медичну допомогу на місці події. Сам Шефір не постраждав. 

Правоохоронці повідомили, що в автомобіль потрапило більш як 10 куль калібру 7,62 мм.

Нападників шукають. Правоохоронці ввели спецоперацію «Сирена».

На місці події перебуває генпрокурор Ірина Венедіктова, працюють слідчо-оперативні групи поліції. 

Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється)Під Києвом обстріляли авто першого помічника Зеленського (фото, відео, оновлюється) 

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив, що Сергій Шефір унаслідок скоєного на нього замаху не постраждав, перебуває в безпечному місці, хоча й шокований.

«Він їхав на роботу, він зазвичай їздить у 50% випадків сам за кермом, у 50% – з водієм... Водій отримав три поранення вогнепальних й госпіталізований. Сам Сергій цілий... усе нормально. Живий, здоровий. Його поліція пересадила в службовий екіпаж і відвезла в безпечне місце»,  – розповів Арахамія журналістам у кулуарах Верховної Ради.

За словами голови фракції, Шефір перебуває у стані шоку. Народний депутат також зазначив, що на дорозі, де було скоєно напад, багато відеокамер, і «найближчим часом буде багато відео з місця події».

Наразі президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у США на засіданні Генасамблеї ООН. Його супроводжує глава Офісу президента Андрій Єрмак та інші представники ОП.

Надрукувати
мітки:
коментарів