Поділитись:

Як вибрати планшет для навчання?

Понеділок, 20 вересня 2021, 11:08
Як вибрати планшет для навчання?

Сьогодні навчання в школі та університеті неможливе без інтернету, тому у кожного школяра та студента має бути відповідна техніка. Якщо студентам зручніше користуватися ноутбуками з повноцінною клавіатурою, то для школярів частіше купують планшети. Але тут важливо вибрати оптимальний варіант.

Критерії вибору планшету для школярів

Хороший планшет для учня має бути компактним, простим у використанні та достатньо швидким. Варто розраховувати на те, що дитина буде користуватися пристроєм не лише вдома, а й у школі. Тому під час вибору зверніть увагу на такі характеристики:

  • внутрішня пам’ять;
  • оперативна пам’ять;
  • діагональ;
  • ємність акумулятора;
  • камера.

Учнівський планшет має бути розрахованим на онлайн-уроки, читання книг, виконання домашніх завдань. Усі ці задачі можна виконувати на середньостатистичному пристрої. Важливо, щоб гаджет мав 3-4 Гб оперативної пам'яті та сховище на 64-128 Гб. У такому разі дитина зможе вільно користуватися планшетом не один рік, зберігаючи на ньому важливі файли для навчання. 

У дитячому гаджеті обов'язково має бути фронтальна камера середньої якості, щоб можна було відвідувати онлайн-уроки. Заняття у віртуальному класі проходять за присутності учнів, вчитель має бачити кожного. Основна камера також буде корисною — можна фотографувати навчальні матеріали у високій якості. 

Ємність акумулятора визначає рівень автономності гаджета. Важливо, щоб заряду вистачало на цілий навчальний день та підготовку домашніх завдань. На ніч планшет можна поставити на зарядку. На добу активного користування вистачає пристроїв із батареєю на 4000-5000 мАч.

Для маленького користувача зручним буде планшет з діагоналлю 8-12 дюймів. Такий пристрій легко тримати в руках, він достатньо великий для відвідування онлайн-уроків. Важливо, щоб корпус гаджета був легким та міцним, адже діти не завжди акуратно поводяться з технікою. Обирайте моделі з міцного пластику або алюмінію, а також купуйте захисний чохол — і до навчання готові!

Надрукувати
мітки:
коментарів