Поділитись:

На Донеччині у скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)

Неділя, 19 вересня 2021, 23:32
На Донеччині у скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)

Правоохоронці Волновахи Донецької області встановлюють обставини смерті двох дітей.

Про це повідомляється на сайті обласної поліції.

Зазнається, що вчора, 18 вересня, о 18:30 до поліції надійшло повідомлення від 41-річної жительки села Микільське Волноваського району про зникнення двох її неповнолітніх дітей – 10-річної доньки та 7-річного сина.

 

На Донеччині у скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)

Заявниця пояснила, що близько 4:30 вони з чоловіком поїхали працювати, залишивши дітей самих, а коли повернулися, то доньки і сина вдома не було, поінформували в поліції і додали, що «діти раніше з дому не уходили. Родина перебуває на обліку в соцслужбах. Правоохоронці неодноразово проводили бесіди з батьками щодо недопущення зловживання алкогольними напоями та належного виконання батьківських обов’язків».

 

На Донеччині у скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)

Для пошуків дітей було розгорнуто комплекс слідчо-оперативних заходів. По тривозі було зібрано особовий склад Волноваського районного відділу поліції та відділення поліції № 2 (м. Вугледар). Також на розшук зниклих було орієнтовано кінологічну службу, автопатрулі, наряди на блокпостах, залізничних та автовокзалах. Правоохоронці опитували сусідів та жителів села, перевіряли покинуті та нежитлові будинки, недобудови, водоймища та лісосмуги.

«Під час огляду будинку дітей знайшли в старій скрині без ознак життя. Наразі на місці події працює криміналістична служба. Обставини події встановлюються», – йдеться в повідомленні.

 

На Донеччині у скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)

Поліція розглядає всі версії щодо загибелі брата та сестри. Попередня правова кваліфікація – п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Керівник поліції Донеччини Артем Кисько написав у Фейсбуці, що причина смерті дітей – асфіксія, внаслідок браку кисню.

«Трупи дітей знайшли в будинку під час огляду слідчим в старій скрині, яка стояла в одній із кімнат. Ймовірно, залишившись самі, діти гралися і залізли до скрині, яка зачинилася на замок. Причина смерті – асфіксія, внаслідок браку кисню», – поінформував Кисько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів