Поділитись:

Забили палицями: повідомили деталі вбивства волинянина на Буковині (відео)

Четвер, 16 вересня 2021, 15:25
Забили палицями: повідомили деталі вбивства волинянина на Буковині (відео)

52-річного волинянина знайшли мертвим у лісосмузі на Буковині.

Він приїхав із Волинської області, щоб купити авто. У вбивстві правоохоронці підозрюють двох буковинців, один із яких мав продати йому машину. Чоловіки намагалися втекти, але їх затримали.

Про це стало відомо з сюжету ТСН.

Чоловіка знайшли в лісосмузі неподалік Чернівців. Вбивці залишили тіло просто за декілька метрів від дороги. Чоловіка із численними забоями помітив місцевий житель і одразу викликав поліцейських.

Загиблий 52-річний чоловік працював водієм сервісу перевезення. Тричі на тиждень возив людей до Чернівців. Там познайомився з двома буковинцями. Один з них запропонував купити автівку.

«Він домовився з пасажирами, у яких він планував придбати транспортний засіб, та хотів поїхати ним до Волинської області», – повідомив в.о. керівника Чернівецької прокуратури В'ячеслав Чорней.

Та додому чоловік на новій автівці так і не доїхав. Його забили дерев'яними палицями до смерті ті, у кого він мав придбати авто – припускають слідчі. У загиблого забрали 3 тисячі доларів та 10 тисяч гривень.

Після скоєного підозрювані намагалися втекти. З Чернівецької області рушили до Тернополя, потім до Луцька, а звідти – на Рівненщину. В одному із тамтешніх готелів їх і затримали правоохоронці.

«Було вилучено речові докази, які вказують на причетність вказаних осіб», – каже керівник Нацполіції Чернівецької області Руслан Дударець.

Чоловіків, яких підозрюють у розбої та умисному вбивстві до судової зали заводили у кайданках. Поки триває досудове розслідування, спілкуватися з ними не дозволяють. Підтримати одного з затриманих прийшла його сестра. Жінка у розпачі і не вірить, що брат причетний до вбивства.

«Він не винен, він як співучасник просто стояв із боку», – каже жінка.

Прокурор просить для підозрюваних тримання під вартою без права на заставу. Мовляв, у випадку внесення заставки, чоловіки будуть переховуватись На додачу один із них раніше вже судимий.

Суддя зачитує рішення: «Тримання під вартою в державній установі "Чернівецький слідчий ізолятор" до 10 листопада 2021 року».

Адвокати кажуть, що оскаржуватимуть рішення в апеляційному суді. Вимагатимуть дозволити внести заставу за підозрюваних. Якщо провину чоловіків доведуть – їм загрожує до 15 років за гратами або ж довічне ув’язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
09 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
20 березня 2024
17 березня 2024
01 березня 2024