Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 14 вересня

Вівторок, 14 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 14 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 14 вересня.

Про подвійну ДТП

ДТП сталася у неділю, 12 вересня, о 9:24 на перехресті вулиць Львівської і Європейської у Луцьку: зіткнулися легковики Opel, Mercedes і Volkswagen. Момент зіткнення зафіксували камери відеоспостереження Центру безпеки міста.

Як повідомили правоохоронці, водій «опеля» порушив правила переїзду перехрестя: повертаючи ліворуч не надав перевагу в русі «мерседесу» і «фольксвагену», які рухалися головною дорогою, внаслідок чого відбулося жахливе зіткнення. 

На місце ДТП одразу прибули екстрена медична допомога та поліція.

У результаті зіткнення автомобілі «Фольксваген Пассат» та «Опель Астра» зазнали механічних ушкоджень – у «фольксвагена» вирвало колесо, а в «опеля» розбита передня частина.

Внаслідок автопригоди постраждали двоє молодих людей – 19-річна дівчина та 19-річний хлопець. У них лікарі попередньо діагностували струс головного мозку та забої.

Про смерть від ковша

Трагічний інцидент стався зранку в понеділок, 13 вересня, на одному з підприємств у селі Колодяжне Ковельського району.

На місці події правоохоронці встановили, що 32-річний керманич фронтального навантажувача притиснув ковшем 58-річну працівницю товариства до стіни. Жінка, мешканка Ковельського району, отримала травми, несумісні з життям, і загинула на місці.

Поліцейські вважають, що водій трактора, також житель Ковельщини, ймовірно, не дотримався заходів безпеки під час робіт.

Про вбивць на краденому авто

На дачному масиві Промінь Луцького району знайшли тіло 57-річного чоловіка з ножовими пораненнями. Поліцейські встановили, що вбивство з корисливих мотивів скоїли раніше судимий 38-річний чоловік та 43-річна жінка у домі загиблого.

Підозрювані у вбивстві викрали особисті речі та автомобіль Volkswagen Passat.

Згодом водій викраденого автомобіля на вулиці Станіславського не впорався з керування, злетів з дороги, зніс огорожу поблизу кіоску та пригальмував у кущах. Зі слів очевидців, водій був у нетверезому стані.

Поліцейські встановили, що автівка, яка потрапила в аварію, належала загиблому від рук зловмисників волинянину.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 115, йдеться про умисне вбивство.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів