Поділитись:

Показав колекцію порно неповнолітньому: лучанину присудили 5 років тюрми

Понеділок, 13 вересня 2021, 17:00
Показав колекцію порно неповнолітньому: лучанину присудили 5 років тюрми

У Нововолинську судили лучанина, який показав неповнолітньому порнографічні матеріали. За демонстрацію сороміцького контенту та попередні злочини чоловік проведе за ґратами наступні п'ять років.

Відповідний вирок оголосив Нововолинський міський суд 8 вересня.

Як вбчається із вироку, 4 жовтня 2020 року, перебуваючи за місцем свого тимчасового проживання, чоловік увімкнув на телевізорі записи із власної флешки, які містили порнографічні матеріали. Заборонене відео він показав неповнолітньому.

На флешці чоловіка зберігалося 49 відео- та фотофайлів із «полуничкою». Експертиза дійшла висновку, що ці матеріали знаходиться в явному протиріччі з існуючими в суспільстві традиціями інтимного спілкування людей та здатні призвести до деформації моральних уявлень і понять про сексуальні відносини між людьми.

Підсудний пояснив, що ці файли йому надіслали учасники однієї із груп у соцмережі, до якої  він долучився. Лучанин визнав свою вину у повному обсязі, щиро розкаявся, обіцяв, що в майбутньому не повторить такого вчинку та просив суворо не карати. Наголошував на тому, що виховувався в інтернаті та має третю групу інвалідності.

Однак чоловік ще не відбув покарання за попереднім вироком, винесеним Нововолинським міським судом 4 грудня 2020 року. Чоловіка судили за розбещення неповнолітніх, сексуальне насильство та втягнення неповнолітніх у протиправну діяльність. Тоді лучанину присудили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Новим вироком чоловікові призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки. Однак шляхом складання призначених покарань йому визначили остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років. Відбувати його лучанин почав з 8 вересня 2021 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів