Поділитись:

На Волині фура збила на смерть 21-річного пішохода (фото, відео)

Понеділок, 13 вересня 2021, 13:42

На Волині фура збила на смерть 21-річного пішохода. Водій вантажівки поїхав з місця смертельної автопригоди, але його розшукали.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю вранці, 12 вересня, у селі Люб'язь Камінь-Каширського району місцеві мешканці виявили на дорозі тіло молодого чоловіка зі слідами насильницької смерті. На місце викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження на тілі загиблого 21-річного жителя Ковельського району характерні для отриманих внаслідок ДТП.

Патрульні оперативно встановили, що до вчинення автопригоди причетний 37-річний ковельчанин, який і скоїв наїзд та покинув місце пригоди. Сідловий тягач DAF CF, який збив людину, вилучили та помістили на арештмайданчик.

За фактом смертельної ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Нагадаємо, 12 вересня, близько 19:00 у Ківерцях автомобіль збив 8-річного велосипедиста. Внаслідок удару дитина отримала тілесні ушкодження. Хлопчик перебуває у відділенні реанімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів