Поділитись:

Ресоціалізація: в'язням Маневицької колонії вручили ID-паспорти (фото)

Неділя, 12 вересня 2021, 18:06
Ресоціалізація: в'язням Маневицької колонії вручили ID-паспорти (фото)

В'язням Маневицької виправної колонії, в рамках ресоціалізації засуджених, надали можливість отримати нові ID-паспорти.

Оскільки, одним із пріоритетних напрямків сприяння дієвій ресоціалізації засуджених в 2021 році у державній установі «Маневицька виправна колонія (№42)» визначене питання оформлення засудженим паспорта громадянина України.

Про це повідомляє фейсбук-сторінка Маневицької виправної колонії.

З цією метою адміністрацією установи налагоджена співпраця з Маневицьким відділом Управління Державної міграційної служби України у Волинській області, для вирішення проблемних питань паспортизації засуджених щоквартально проводяться спільні міжвідомчі наради.

Завдяки проведеній роботі в поточному році уже 19 засудженим та ув’язненим, які утримуються в установі, було виготовлено та вручено паспорт громадянина України. 08 вересня 2021 року трьом засудженим, яким було оформлено документи у серпні-вересні 2021 року, паспорт громадянина України був вручений особисто представниками Маневицького відділу Управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

Ресоціалізація: в'язням Маневицької колонії вручили ID-паспорти (фото)Ресоціалізація: в'язням Маневицької колонії вручили ID-паспорти (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів