Поділитись:

На дорозі Львів – Луцьк у ДТП загинула 17-річна дівчина (фото)

Неділя, 12 вересня 2021, 12:40

На Львівщині неподалік села Колоденці Львівського району близько першої години ночі на автодорозі «Львів-Луцьк» перекинулася автівка з нетверезим водієм.

Внаслідок ДТП загинула 17-річна дівчина, ще трьох людей госпіталізували.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Renault Laguna, 22-річний львів’янин, не впорався з керуванням - автомобіль виїхав на узбіччя дороги та перекинувся. Окрім водія у салоні автомобіля перебували троє пасажирів: 17-річна дівчина та троє чоловіків віком 17, 24 та 26 років – усі мешканці одного з сіл Львівського району. Внаслідок ДТП неповнолітня пасажирка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події. Інші пасажири були доставлені у лікарню»", – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки водія було встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів