Показали, як виглядає всередині новий туалет у луцькому парку (фото, відео)

Четвер, 09 вересня 2021, 16:10

Громадська вбиральня у Центральному парку Луцька запрацювала у серпні цього року. 

Збудували будівлю за кілька місяців. Вона розташована біля Алеї парасоль, навпроти популярного закладу "Луцька Венеція". 

 

Пропонуємо поглянути, як влаштована нова вбиральня всередині. 

Туалет поділений на чотири окремі кімнати. Ліворуч від входу за невеликим коридором розташована "жіноча". У ній є 10 кабін з унітазами, рукомийники та дзеркало. Руки посушити можна як паперовими рушниками, які, до слова, майже всюди закінчилися, так і електричним сушником. 

 

 

 

 

Праворуч від вхідного коридору розташована "чоловіча" кімната. Тут є 5 кабін з унітазами та 5 пісуарів. Як і в жіночому, біля стіни тут рукомийники, а на стіні габаритне дзеркало. 

 

Прямо по коридору є окремий туалет для людей з інвалідністю. Ним можна скористатися, попросивши ключ від прибиральниці, яка сидить у кабіні при вході. Жінка каже, що туалет довелося закрити через те, що користувалися ним не тільки люди з інвалідністю, але і всі охочі.

 

 

Ще одна кімната прямо по коридору – кімната матері і дитини. Тут, крім унітаза і рукомийника, є ще пеленальний столик і смітник. 

 

 

 

Позаду будівлі розташована невелика щитова кімната. Підходи до громадської вбиральні викладені бруківкою. На місці, де нещодавно вели будівельні роботи, засіяли новий газон. На території є також лавочки та декоративні рослини. 

 

 

 

Прибирання у новому міському туалеті відбувається щогодини. Для цього прибиральниця весь час перебуває на робочому місці. Працює вбиральня з 7:30 по 22:30. 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: