Поділитись:

Причіп протаранив «ВАЗ»: у Луцьку закрили справу про ДТП з потерпілим

Четвер, 09 вересня 2021, 10:15
Причіп протаранив «ВАЗ»: у Луцьку закрили справу про ДТП з потерпілим

Судову справу відносно водія, винного у ДТП, у якій травмувався лучанин, закрили. Однак водієві доведеться відшкодувати моральну та матеріальну шкоду потерпілому.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 3 вересня.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 червня 2018 року у Луцьку на вулиці Ківерцівській. Водій автомобіля «Мерседес Бенз» рухався зі швидкістю 50 кілометрів на годину у напрямку міста Ківерці. Йому на зустріч їхала автівка «ВАЗ 21063». Вже коли машини майже розминулися, від «Мерседеса» від'єднався причіп, завантажений щебнем та бетономішалкою. Масивний прічип протаранив «ВАЗ», від чого той перевернувся.

Побачивши, що сталося, водій «Мерседеса» зупинився, та почав надавати допомогу потерпілому. Керманичу «ВАЗ» затисло ногу понівеченим металом, він отримав складну травму. Окрім того сильно вдарився головою та втратив свідомість. Внаслідок цього у майбутньому в нього погіршився зір. 

У суді водій «Мерседеса» своєї вини не визнав, не дивлячись на те, що вона була доведена численними доказами та свідками. Тим не менше справу відносно чоловіка закрили у зв'язку із закінченням строків давності. Однак йому доведеться компенсувати потерпілому матеріальну шкоду, а це 24 954 гривні. Також суд присудив виплатити на користь потерпілого 50 000 гривень моральної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів