Поділитись:

Посварився з подругою: у Луцьку наркоман «замінував» усе місто

Вівторок, 07 вересня 2021, 14:15

В обласному центрі Волині 22-річний наркоман зателефонував у поліцію і повідомив, що замінував усе місто, а в одному з волинських сіл взяли у заручники трьох дівчат.

Про це повідомили на сторінці Луцького управління поліції у фейсбуці.

У неділю, 5 вересня, до служби «102» надійшло повідомлення про те, що невідома особа нібито замінувала все місто. Заявник знаходився на вулиці Липинського. Також чоловік повідомив, що в селі Тростянка Рожищенського району у заручники взяли трьох дівчат. Іншої інформації не надав, мовляв, про замінування та заручників йому стало відомо з власних джерел. 

На місці виклику слідча оперативна група Луцького районного управління поліції виявила 22-річного молодика, який перебував під дією наркотиків.

Він запевнив, що насправді нічого не заміновував і нікого в заручники не брав, а неправдиву інформацію надав, оскільки посварився зі своєю дівчиною.

За неправдиве повідомлення передбачена відповідальність за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловікові тепер доведеться сплатити штраф.

 

Нагадаємо, мешканець Старої Вижівки, який «замінував» багатоповерхівку, відбуде за ґратами два роки – прокурори домоглися реального покарання за злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів