Поділитись:

У Луцьку нетверезий водій перетнув подвійну суцільну і хотів «порішати» (фото)

Понеділок, 06 вересня 2021, 16:08

У суботу, 4 серпня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Ковельській патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen Passat, водій якого перетнув подвійну суцільну лінію горизонтальної розмітки, чим порушив ПДР. Поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак той запропонував «вирішити питання» за 5 550 гривень

Про це повідомляє Патрульна поліція Волині у Фейсбуці.

Пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння з використанням спеціального технічного засобу чи у медичному закладі 25-річний чоловік відмовився в присутності двох свідків.

Під час складання адміністративних матеріалів, керманич почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду з метою уникнення відповідальності. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він не реагував та надав неправомірну вигоду у сумі 5 550 гривень.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. Окрім того відносно водія правоохоронці склали адміністративні матеріали відповідно до вчинених правопорушень.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів