Поділитись:

На Волині у пожежах загинуло дві людини, одна отримала опіки (відео)

Понеділок, 06 вересня 2021, 11:05
На Волині у пожежах загинуло дві людини, одна отримала опіки (відео)

У період з 30 серпня по 5 вересня підрозділи пожежно-рятувальної служби області здійснили 17 виїздів на гасіння пожеж та 27 – на проведення аварійно-рятувальних робіт. Внаслідок пожеж 2 людини загинуло та 1 отримала опіки. 

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Волинській області.

У суботу, 4 вересня, о 02:35 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Старі Кошари Ковельського району. Пожежу, що сягнула покрівлі, ліквідували співробітники двох пожежно-рятувальних підрозділів міста Ковеля – 4-ої та 19-ої державних пожежно-рятувальних частин. Під час гасіння у будинку виявили тіла двох людей – 67-річної жінки та 33-річного чоловіка.

Внаслідок пожежі знищена покрівля й перекриття, хатні речі та побутова техніка. Причини пожежі й обставини загибелі людей встановлюються. Імовірно, до загорання призвела необережність під час куріння.

Уночі 5 вересня горів дерев’яний житловий будинок у селі Жмудче Ковельського району. Повідомлення про пожежу до Служби 101 надійшло о 01:20. Пожежу ліквідували рятувальники 21-го державного пожежно-рятувального поста та працівники місцевої пожежної охорони села Сільце. Під час пожежі отримала опіки ІІ-ІІІ ступеня усієї поверхні тіла 83-річна пенсіонерка. Жінку госпіталізували до районної лікарні. Внаслідок пожежі знищені перекриття й покрівля будинку, стіни, хатні речі й побутова техніка. За попередніми даними, до пожежі призвели недоліки конструкції димаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів