Поділитись:

Ілон Маск зустрівся із нащадками відомого українського інженера

Понеділок, 06 вересня 2021, 05:23

3 вересня онук і правнук українського авіаконструктора Сергія Корольова Адрій і Павло – зустрілися з американським бізнесменом Ілоном Маском, який захоплюється Корольовим.

Про це Андрій Корольов повідомив у Facebook.

Він написав, що Маск організував для Корольових екскурсію офісом SpaceX у Каліфорнії, а також майже годину особисто поспілкувався з ними.

«Слова нашої подяки команді Ілона за вражаючу екскурсію SpaceX і можливість побачити на власні очі, як складають двигуни, ракети і Crew Dragon», – написав Андрій Корольов.

Нагадаємо, що Сергій Корольов народився в Житомирі 12 січня 1907 року (за старим стилем – 30 грудня 1906 року). Корольова вважають основоположником практичної космонавтики: саме під його керівництвом були створені перші ракети-носії, запустили перший штучний супутник Землі й здійснили перший політ та вихід людини в космос.

У 2020 році Ілон Маск написав у Twitter, що поспілкувався із сім'єю Корольова, і додав, що «він був одним із найкращих». А на 114-ту річницю з дня народження авіаконструктора ще раз тепло відгукнувся про нього.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів