Поділитись:

Луцьк отримав 24€ тисячi для просування природної спадщини

П'ятниця, 03 вересня 2021, 17:35
Луцьк отримав 24€ тисячi для просування природної спадщини

Виконавчий комітет Луцької міської ради спільно з Адміністрацією міста Жешув Республіки Польща розпочав роботу над новим міжнародним проєктом у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

Про це інформує пресслужба Луцької міської ради.

1 вересня 2021 року, Луцьк як головний партнер проєкту «Промоція та захист природної спадщини міських річок та прибережних територій Жешува та Луцька» отримав перший транш ЄС у сумі 47 200 євро, з них 24 502,50 євро – для Луцька. Ці кошти будуть використані на реалізацію заходів з промоції об’єктів природної спадщини.

В рамках проєкту планується облаштування креативного причалу на річці Стир, маркування пам’яток природи, а також заходи з обміну досвідом між лучанами та польськими колегами щодо збереження міської природної спадщини та можливостей використання її туристичного потенціалу.

Зазначається, що проєкт має на меті привернути увагу до стану водойм, популяризувати природню спадщину серед місцевого населення, а також підвищити туристичну привабливість Луцька та Жешова.

Термін реалізації проєкту – 12 місяців. Загальний бюджет усіх заходів становить 61 700 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів