Поділитись:

Електросамокати є – правил немає. Чи можна покарати водія за наїзд на пішохода? (відео)

Понеділок, 06 вересня 2021, 11:20
Електросамокати є – правил немає. Чи можна покарати водія за наїзд на пішохода? (відео)

По троє, наввипередки та з небезпечними маневрами. Лучани скаржаться, що на електросамокатах з сервісу шерінгу безконтрольно катаються як дорослі, так і діти. 

Але хто повинен слідкувати за таким станом речей і хто відповість, якщо станеться лихо?

Нещодавно весь Луцька сколихнула новина про те, що у Луцьку водійка орендованого електросамоката збила 4-річну дитину. На щастя, ця історія завершилася добре. Дівчинка не отримала серйозних травм і її невдовзі лікарі відпустили додому. Щоправда винних притягнути до відповідальності у цій ситуації, як виявилося, зовсім непросто. Адже кваліфікувати пригоду на місці інциденту патрульні не змогли. 

Тим часом в райуправлінні кримінал не відкривали. Батьки травмованої до кермувальниці електросамоката не мали претензій, а матеріальну шкоду сім’ї має надати страхова компанія.

Подібні ДТП за участю кермувальників самокатів стаються чи не в усіх містах, де діють сервіси шерінгу електросамокатів. А наслідки інколи – куди серйозніші. Тільки от проблема в тому, що знайти винних в них буде так само складно. Бо ж керманичі електросамокатів досі не є учасниками дорожнього руху. 

Деталі – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:02
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024