Поділитись:

У Луцьку визначили перевізника на маршрутах №117 та №149: на нього масово скаржаться

Четвер, 02 вересня 2021, 10:29
У Луцьку визначили перевізника на маршрутах №117 та №149: на нього масово скаржаться

Автобусні маршрути №117 та №149 у Луцьку обслуговуватиме перевізник Віктор Варшава.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Луцької міської ради 2 вересня.

Засідання конкурсного комітету, яке і визначило переможця, відбулося 17 серпня. До слова, ФОП Віктор Варшава займається пасажирськими перевезеннями 21 рік, його автопарк налічує 29 транспортних засобів.

«Я отримав масу скарг від мешканців Клепачівської громади на цього перевізника щодо вартості проїзду. Зрозуміло, що відповідно до законодавства, ми мусимо затвердити на маршруті перевізника, який виграв конкурс. Але ваше завдання – зробити так, щоб цей перевізник взагалі не їздив. За такі кошти хай обслуговує пасажирів десь в іншому місці», – звернувся міський голова Луцька Ігор Поліщук до начальника відділу транспорту Віктора Главічка

Віктор Главічка зазначив, що перевізник має надати економічне обгрунтування тарифу перед тим, як з ним укладуть договір. Якщо ж протягом встановленого часу після прийняття рішення виконкомом з переможцем конкурсу не укладуть договору – перейдуть до розгляду пропозиції перевізника, який посів друге місце у конкурсі – пояснив Віктор Главічка. 

Окрім того, 23 липня Луцька міська рада розірвала договір із переможцем конкурсу ТзОВ «АТП-Луцьк», який відмовився обслуговувати маршрут №30 «село Богушівка – вулиця Дубнівська (кільце)». Відтак виконком визначив тимчасового переможця для цього маршруту – ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

                                                                                      

Надрукувати
мітки:
коментарів