Поділитись:

Прощалися з життям: українка розповіла про аварійну посадку літака

Середа, 01 вересня 2021, 14:50

Жителька Івано-Франківська Христина Бредій розповіла, як вона, повертаючись в Україну після відпочинку в Єгипті, ледь не потрапила в авіакатастрофу. Літак, у якому летіла жінка, виявився несправним. Інцидент стався 27 серпня із літаком, який виконував рейс «Шарм-ель-Шейх – Бориспіль».

Про це повідомляє ТСН.

Жінка зазначила, що під час польоту їй раптово стало зле. Українка вирішила, що це через втому і заснула, проте їй не покращало. За годину польоту у літаку ввімкнулись попереджувальні сигнали та випали кисневі маски. За словами жінки, пілот почав кричати: «Вдягайте маски, в літаку розгерметизація». 

«Літак почав різко знижуватись, ми все ближче і ближче бачили море. Кисневі маски дуже старі, тримаються на резинках, які ми ще використовували в дитинстві. Кисневі подушки на початку ще трішки роздувались і то не всі», – написала українка.

Після 30 хвилин польоту жінка побачила, як її чоловік почав засинати.

«Оскільки я лікар і знаю, як виглядає гіпоксія, то ще більше запанікувала, На щастя, на 3 людини було 4 маски. Я вихопила в сусіда запасну і дала чоловікові, трішки допомогло. Чую від пасажирів, що кисню вже нема», - згадує Христина Бердій. 

За словами жінки, в той момент вона попрощалась з чоловіком та почала молитись. 

«На борту 249 людей разом з дітьми і ще плюс екіпаж літака. Ніхто нічого не пояснює, починаємо з чоловіком прощатись, знову молимось. І тут чуєм дивні звуки, хтось сказав, що скинули пальне, розумієм, що все ще страшніше ніж думали. Море вже ближче і ближче, землі не бачимо. І тут чуєм від пілота, що нам дозволили аварійну посадку в Анталії», - згадує українка. 

За словами Христини Бердій, вони таки приземлились. Жінка зазначила, що в аеропорту вони пробули кілька годин, після чого авіаперевізник прислав ще один літак і українцям таки вдалось добратись додому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 березня 2024
17 березня 2024
08 березня 2024
02 березня 2024
29 лютого 2024
24 лютого 2024
21 лютого 2024
01 лютого 2024
25 січня 2024