Поділитись:

На Волині поліцейські знайшли мотоцикл, викрадений у Різдвяну ніч

Вівторок, 31 серпня 2021, 12:47
На Волині поліцейські знайшли мотоцикл, викрадений у Різдвяну ніч

На Волині правоохоронці знайшли мотоцикл, який був викрадений ще у Різдвяну ніч.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом до поліції надійшло 8 січня. У Різдвяну ніч зловмисник викрав з подвір’я 34-річної жительки села Велимче мотоцикл Spark, вартістю 15 тисяч гривень.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Провівши ряд оперативних заходів, працівники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетний 19-річний житель Ковеля. Викрадений транспортний засіб зловмисник продав.

Поліцейські встановили особу, яка придбала викрадений мотоцикл, та вилучили його. Незабаром транспортний засіб повернуть власниці.

Чоловікові слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі. Триває слідство.

Нагадаємо, днями на території Луцького району правоохоронці затримали 54-річного чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють щонайменше у трьох крадіжках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024