Поділитись:

На Волині у ДТП постраждала 16-річна дівчина (фото, відео)

Понеділок, 30 серпня 2021, 12:07

У Ковельському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала 16-річна пасажирка авто.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП сталася у суботу, 28 серпня, на автодорозі Головне – Куснище на території Любомльської громади: легковик ВАЗ-2106 злетів з траси у кювет і перекинувся. За кермом «жигулів» перебував 27-річний житель смт Головне Ковельського району. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння.

Внаслідок аварії постраждала 16-річна пасажирка легковика, жителька Любомльщини. Її госпіталізували у відділення травматології райлікарні.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Триває слідство.

Нагадаємо, Ківерцівський районний суд призначив 30-річному жителю селища Цумань, визнаному винним у смертельній ДТП (ч. 2 ст. 286 КК України), покарання у виді семи років позбавлення волі із позбавленням на три роки права керування транспортними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів