«Чорничне кафе» – заклад, в якому раді і малюкам, і дорослим*

Неділя, 29 серпня 2021, 13:20

«Чорничне кафе», яке розташоване на 2-му поверсі РЦ «Промінь», радо чекає усіх діток та їхніх батьків. 

Кафе орієнтоване саме на відпочинок з дітьми, тому тут не буде неприємних поглядів, якщо ваш малюк захоче побігати між столиками, голосно посміятись чи нестерпно покричати чи поплакати. Працівники завжди раді смачно нагодувати та розвеселити дітлахів.

 

Цілий поверх розважального центру призначений спеціально для малечі. Це цілком їхній поверх, тут керують дорослими та безконтрольно розважаються малюки. Тут є де поїсти, побігати, погратися, пострибати і зробити усі свої дитячі справи. «Чорничка» та «Смугастий Носоріг» разом створюють цілий поверх незабутніх емоцій. 

Після всіх активностей малюк захоче щось смачненьке. А де можна смачно та корисно поїсти, як не в «Чорничці»? Тут пропонують спеціальне меню, спрямоване на збалансоване харчування, яке до того ж дуже смачне. Жоден малюк не відмовиться від супчику з фрикадельками, вареників, вівсянки з карамелізованими яблучками чи від піци або бургера.

 

В «Чорничному кафе» часто святкують дні народження малюків. Тут діє вигідна пропозиція: за умови попереднього замовлення бенкету – знижка - 20 % на весь чек.

За деталями телефонуйте: +380 (66) 770 07 58.

Заходьте в гості у «Чорничку»: РЦ «Промінь», 2-ий поверх.