Поділитись:

Вступити до закладу професійної освіти можна до 1 жовтня

Субота, 28 серпня 2021, 18:47

фото ілюстративне

Заклади професійної освіти можуть продовжити прийом документів від вступників на бюджетні місця до 1 жовтня. Здійснювати додатковий прийом вони зможуть лише в межах ліцензованого обсягу. 

Про це повідомляється на сайті.МОН.

Зі слів заступника міністра освіти і науки Ігоря Гарбарука, щороку Міністерство надає закладам дозвіл проводити донабір вступників, які виявили бажання вступити на кваліфікованого робітника до закладу профосвіти.

«Зазвичай ці зарахування тривають упродовж вересня й завершуються в жовтні, коли починається інтенсивне навчання. Варто зауважити, що йдеться не про формування нових груп першокурсників, а про донабір у вже створені групи на вільні місця", – зазначив він.

Посадовець додав, що МОН вже розпочало підготовку до вступної кампанії 2022 року, зокрема до закладів профосвіти. Наразі планується оновити Типові правила прийому, передбачивши ситуації, коли вступники відмовляються від паспортів у формі ID-картки.

Крім того, абітурієнти додаватимуть до пакету документів письмову згоду на обробку персональних даних, а члени приймальних комісій, зі свого боку, надаватимуть розписку з переліком отриманих документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів