Поділитись:

Мережа супермаркетів "Наш Край" відсвяткувала у Луцьку День народження

Субота, 01 жовтня 2016, 17:33

Якщо наближається будь-яке свято, лучани ідуть на закупи до супермаркетів, аби зібрати повен кошик ласощів, якими пригощатимуть гостей.
А як святкують свої дні народження самі супермаркети?

Керівники мережевих супермаркетів зі всієї України зустрілися на щорічній конференції "Обмін досвідом партнерів мережі "Наш Край" на умовах франчайзингу", де обговорили плани, маркетингові тенденції, нові можливості просування товарів тощо, – повідомляє "Таблоїд Волині".

Зустріч вирішили організувати у Луцьку, адже саме звідси взяла початок мереж супермаркетів.

А вже ввечері, після офіційних обговорень у рамка конференції, усі причетні до великої родини "Нашого краю" зібралися в арт-кафе "Стоп-кадр", аби відсвяткувати ще одну не менш важливу подію – 15- річчя компанії.

Перший тост традиційно підняли стоячи за "Наш край". Ведучі Роман та Назар, учасники збірної КНВ "Замок Любарта", жартували, мовляв, стояти треба 15 хвилин, а хто першим сяде, той платить за банкет.

Генерального директора "VolWest Group" Вадима Супрунюка ведучі представили як чоловіка, заради якого Анджеліна Джолі покинула Бреда Пітта.

"Хочеться, щоб таку традицію щорічного святкування не лише продовжували ми, а й успішно перейняли наші діти та діти наших дітей", – побажав пан Вадим.

Перед тостом за любов весела публіка відповідала на питання ведучих про те, яким буває це почуття. Серед варіантів, що прозвучали, були – сильна, взаємна, щира, шалена, платонічна, неправильна тощо. Втім, зрештою усі зійшлися на тому, що цей колектив об'єднала дуже міцна і справжня любов до роботи.

Гендиректор "Наш край" Ірина Берлач зізналася, що отримує привітання з самого ранку, адже компаніє стала вже ніби окремим членом її родини.

"Зараз нам 15. Логічно постає питання, що буде далі? А потім чекаємо 16-річного повноліття, нового етапу у нашому розвитку, в якому хочеться побажати багато звершень та підкорення вершин. Четвертий тост пропоную підняти і за чоловіків, як це прийнято, і за любов до роботи, що всіх нас об'єднує", – зазначила Ірина Берлач.

Численні партнери мережі супермаркетів бажали цій сім'ї постійно поповнюватися і зміцнювали свої стосунки.

Між гарячими побажаннями ведучі підігрівали настрій вечора призовими вікторинами. Гостям пропонували дати відповіді на питання, пов'язані із розвитком "Нашого краю". Запитували про кількість супермаркетів мережі на Волині, про отриману відзнаку "Ревізора", про директорів та партнерів тощо.

Найуважніші та найбільш обізнані вигравали різноманітні призи, від брендових чашок та пачок печива до пакетів смаколиків від "Демидів-продукт" та наборів гумок для грошей.

Трохи магії подарували фокуси відомого ілюзіоніста.

Вокальні композиції гостям дарувала Вікторія Михайлець, знаковою і символічною, зокрема, стала пісня "Край, мій рідний край".

До 15-річчя компанії підготували веселий фільм, у якому і Барак Обама, і Олександр Лукашенко, і Філіп Кіркоров, і багато інших відомих особистостей шкодують, що не змогли приїхати до Луцька на святкування.

У такому теплому сімейному колі продовжили танцювати, розважатися, дарувати вітання та насолоджуватися приємним товариством аж до пізнього вечора, пообіцявши собі неодмінно зібратися разом наступного року.

Надрукувати
мітки:
коментарів